неделя, 18 февруари 2007 г.

Върти гуми

   Днес си ходихме до село. По пътя на връщане се наложи една маневра, след която колата затъна в калта. След пет минути въртене на волана и смяна на скорости най-после излязохме от калта но колата стана на... ето това:


















   За "съжаление", преди да се сетя да я снимам се сетих да забърша калта от стъклата, за да не засъхне и за това се губи част от ефекта. Половината кола беше тапицирана с кал.

18 коментара:

  1. Хех, забавлявали сте се днес... Аз реших че времето не е подходящо за колело, и отложих дебюта му, иначе сигурно щях да приличам на колата ти, като добавим към това и темпертатура... Води ли я на баня после? :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Минах през авто мивката в Еко. Дето вкарваш колата и едни четки минават отстрани и отгоре а ти седиш вътре. До сега не бях минавал през такава. Доволен съм от резултата, за по-малко от 10 минути и за 2,50 повече не може да се иска.

    ОтговорИзтриване
  3. Оф роуд... :mrgreen:
    Кофти случка, ама пък като няма произшествия... :)
    ---
    Офф:
    понеделник... моите съболезнования... :(

    ОтговорИзтриване
  4. Да, исках да видя ако разреша на нерегистрирани да коментират, дали ще може да се пусне пост от името на регнат, ако са попълнени данни, различни от тези, които той е попълнил при регистрацията. Оказа се, че може, за това и пак забраних нерегистрирани да коментират. Пуснах коментар от името на ebasi, но с мейл ebasi@akrozia.org вместо ebasi@akroia.org и го прие... Докато не намеря начин, да се прави проверка и ако си написал име на регнат потребител за автор на коментара да види дали се е идентнал и ако не е да не дава да се пуска коментар ще е така...

    ОтговорИзтриване
  5. То така е добре, тъкмо няма да има "анонимни" коментари... Хайде аз ще лягам... Лека и спокойна...

    ОтговорИзтриване
  6. Цитирам: "Днес си ходихме до село." Искам и аз да си ходя на село! Ти си намери село,сега искам и аз.Ама искам село с бабка и ракийка...Можна?

    ОтговорИзтриване
  7. Забравих. И с двор с беседка(без комари)и с щурци.Искаааааааааам!Ебаси,как искам...

    ОтговорИзтриване
  8. Моето село (на Цуки) е и твое село. Бабка има, ракията е лесна, беседка ше си напрайме а комарите... мамицата им и комари... и те ще са там

    ОтговорИзтриване
  9. Ама да имаше и рекичка да ловим рибка... с брускети Марети :P И да има и биричка...

    ОтговорИзтриване
  10. "АРИАНА" за всеки! Ееееееееееех...

    ОтговорИзтриване
  11. Снайка, я се събуди и внимавай какво си пожелаваш. Там компютър няма,дай му на ебаско рекичка с рибка, ми то еквивалент,мари! Ай да искаме само беседка с биричка,а рибката може и пържена, а? ;)

    ОтговорИзтриване
  12. NastyWitch, baby, ти какво си мислиш, ако сега имаше компютърче и за мене всичко щеше да си е как си търебе, пък рекичката като арианата - за всеки :) Мога да се нацедя там и да си лоооооовя колко си искам, азбираш?
    P.S. Аре ние ще си ловим, пък ти ще я хапваш, само да намерим липсващото звено т.е. кой да я пържи...

    ОтговорИзтриване
  13. Как кой?!? Нали си пожелах бабка?

    ОтговорИзтриване
  14. Верно, baby, звинете ме, тя ще пържи...

    ОтговорИзтриване
  15. Евалата,снай ;) От малка си ми умничка и се по-лошо става. Айдаме на РАНЧО, както казваше хазайката ми в Пловдив. Там яко ги пере еснафщината-не си отиват на село,а в РАНЧОТО! Пльок...

    ОтговорИзтриване