събота, 17 февруари 2007 г.

Клъц!

Днес Кото мина през процедурата. Как стана? Заведохме го, докторът му боцна една инжекция в гръбчето и каза, че след 10 минути ще му сложи упойка. След малко му удари упойката зад ухото. Тъкмо изглеждаше спокоен и чакахме да заспи, когато се изправи тръгна по масата. Удариха му втора упойка и след 5 минути лежеше и гледаше безпомощно. Докторът го взе и заедно със сестрата (друг доктор) отидоха в операционната. След пет минути се появи и го донесе. Каза, че след няколко часа ще започне да прави опити да се изправя. С времето дишането му ще зачести, в началото ще залита и ще пада. След това ни изпрати да си ходим.
    В момента, четири часа след операцията, лежи на леглото зад мен, гледа с тъжните си големи очи и единственото, което успява да прави, е да потупва с опашка. От време на време си мести ушите или въздиша тежко. Направи и един опит да се изправи, но падна от леглото. В следващите часове очакваме да потегли из апартамента.

П.П. За тези, които са пропуснали каква е процедурата - става дума за кастрация. Клъц!

П.П2. Докато прочитах написаното преди да го постна, Кото падна от леглото за втори път.

2 коментара:

  1. Кофти работа, но сигурно заради двете упойки...
    Аз съм бил с пълна упойка, като се събудиш си се едно след 2 шишета водка... мно яко :))))
    Да се оправя. :)

    ОтговорИзтриване
  2. 12 часа след операцията вече ходи, качва се по табуретките и леглата, даже преди малко успя да се качи на мивката. Още е странно кротък и спокоен. Очаквам офанзива тая нощ, като мине окончателно действието на упойките.

    ОтговорИзтриване