вторник, 6 февруари 2007 г.

отново Update

В главното меню вече има линк статистики. В тези статистики има всевъзможна информация за броя пуснати теми, броя отговори, колко потребители са отговаряли, кой потребител колко отговора има. Можете да видите Top 5 на най-новите постове, най-коментираните постове и т.н. Наистина са много, за това спирам до тук.
   Друго ново нещо е анкетата, в която всеки може да се включи. За момента пуснах възможно най-тъпата тема, но целта ми е да разбера дали работи, както очаквам и дали всичко е наред. Ако някой има предложение за "по-истинска анкета", нека каже. Под анкетата има линк стари анкети, където ще могат да се видят всички анкети, пускани до сега и резултатите от тях.
   За момента последната новост е броячка за потребители Online. Ще показва както регистрираните потребители и гостите, така и ботовете, които обхождат сайта, за да индексират страниците за някоя търсачка. Въпросната броячка се намира в долния край на дясната лента. Тя също генерира своя статистика.
   Понякога ми идва музата и започвам да се занимавам със сайта, и за напред, за да не досаждам с постоянни "Update"-та мисля да направя една препратка ChangeLog или промени и всяка промяна да се записва там.

2 коментара:

  1. Бравос, бравос, все така да разкрасяваш блога.
    Че да може и да пооткрадваме идеи. hehe :)

    ОтговорИзтриване
  2. Докато има кой да влиза, ще имам и желание да се занимавам. За кражбите нп, ако не става Ctrl+C Ctrl+V може и scp ;-)

    ОтговорИзтриване