четвъртък, 14 декември 2006 г.

Марго от Survivor BG

   Днес ми попадна снимка на Марго от Survivor. Девойката, която изгониха в началото на предаването, същата която не спря да показва тунингованите си млечни жлези. С въпросната снимка тя печели тунинга споменат по-горе. Не съм наясно за какво състезание става въпрос, единственото което знам е че Венета Райкова, водещата на "Горещо" по Нова Телевизия има нещо общо с организирането му. Нещо от рода на "пратете ни снимка, за да видим колко сте зле и ние ще ви подарим нови цици". Май наистина трябва да си много зле за да те съжалят и да ти дадат такава награда. Настъпи момента да се насладите на фотографията:


(можете да се смеете на воля, както направих аз). За сравнение тук и тук можете да видите "по-актуални" снимки.


Смееех!



използвани са материали от http://www.da-advertise.com и http://survivor.btv.bg

4 коментара:

  1. Бухахахаха!Както и преди,сега селската кифла пак си е за оплакване,само дето вместо аз да се спукам от смЕх,бих и спукала "тунунга".Тогава не гола да се къпе на плажа,не би се съблякла и за баня,мразела се е горката,имало е за какво,са дали се обича?;)
    Апропо...нищо ново.Един треньор казваше,че две ... и едно ... не са всичко на тоя свят,но пък и това не е мнение на всички мъже...И пак:БУхАхАхАхАхАхАХахАХахАХахАХахХАха!

    ОтговорИзтриване
  2. Малииии, цици на килограм! :)
    ===
    Богаташка обида:
    Майка ти е толкова бедна, че има истински цици! ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Забравих,имам предложение за младата дама.С цици или без,нема големо вЛажно,ама предлагам да и мана некое ребро(с крак),белким се сдобие с талия,тогава може да се очовечи в неква степен,но все пак не много-непосилно и е.

    ОтговорИзтриване