сряда, 27 декември 2006 г.

Как да отговоря на писмо чрез Gmail?

   По случай празниците исках да уважа познатите си и да ги поздравя. Разрових из сайтовете за картички, свалих си една и я изпратих на около 30 човека като прикачен файл. За да си спестя труда да я пращам на всеки по отделно, я изпратих едновременно на всички. В първия момент, в който получих отговор на писмото се зарадвах, но само в първия... От тези 30, на които бях писал ми отговориха 5, от тези 5 двама имаха поща в Gmail и точно тези двама, вместо да отговорят само на мен бяха изпратили отговора до всички, на които бях писал и аз (вместо Replay са цъкнали Replay to all). Вече няколко човека ми се оплакаха от случката а дори има и преложение да проведа курс за работа с електронна поща в Gmail. Аре да внимаваме, а?!

   Весели празници!

3 коментара:

  1. Хаха, емии, аз нарочно риплейнах на всички, въпреки, че някои не ги познавам. Какво лошо има, пък и за оплакване.. :)
    Айде честит Стефанов ден на патерици.. :)

    ОтговорИзтриване
  2. :) Шматарок,аз получих много картички от знайни и незнайни воини,което не ме подразни.Почувствах се неудобно само от fuckта,че пожеланията бяха отправени към теб,сякаш съм отворила твоя поща.
    И що пък да внимават?Ти си ни уважил групово,от теб е тръгнало всичко.Снайка що няма тоя проблем?:P
    Довечера ше те смачкам,нали знаеш?:)))

    ОтговорИзтриване
  3. И аз съм съгласен!!!!
    И аз получих повечето от отговорите, ама не се сърдя. Напротив!!! Много яко хората да се поздравяват, дори и да не се познават.
    Хайде да си пращаме добри пожелания!!!!!!!

    ОтговорИзтриване