неделя, 10 декември 2006 г.

Днес е ден... за нов календар

От днес в дясната страна на страницата (за женската част, дясна е по-шарената половина от екрана пред вас) ще ви се мярка един календар. Идеята му е по-лесно да се ориентирате във времето (каквато е и идеята на повечето календари). Ако искате да откриете някоя по-стара тема той също би помогнал. При всички положения ако не е от полза поне се надявам да не пречи ;-)

3 коментара:

  1. Женската част да не се разсърди :P
    Добре е станал календара. :)
    Малко оффтопик:
    "(каквато е и идеята на повечето календари."
    Забравил си една скоба :P

    ОтговорИзтриване
  2.    Мерси, сега ще го оправя. Няма какво да се сърди женската част, ако някой смее да отрече твърдението мога да дам 100 примера в негова защита...
       А за самия календар, трябва да седна да преведа всичко на български, защото е малко дразнещо да гледаш текущия мсец на български а линка за предишния, следващия месец и първите букви от дните за седмицата на английски.

    ОтговорИзтриване
  3. Иска ми се да направя само едно незначително уточнение за МЪЖКАТА ЧАСТ,а именно-дясната част на страницата съвсем не е по-шарена от лявата,в нея има едно бяло като основен цвят+черно и оранж,докато в лявата е шаренийката(не че нещо-луд на шаренко се радва!),та мнооого моля,не заблуждавайте невинните женици къде да търсят календара,ами ако освен жени сме и блондинки?!?
    Ай,със здраве и пиуууууууу=пиууууу(цензурка);)

    ОтговорИзтриване