сряда, 6 декември 2006 г.

За какво ми е блог?!

Преди 6 месеца реших и аз като всички гъзари да сложа блог на сайта. Оказа се, че за тези 6 месеца в него аз написах една тема а един приятел написа единствения коментар. Сега седя и се чудя пред това чудо... блога, да го слагам или не, дали има кой да го чете или не... и както се чудя, не ми идва по-добра идея от това аз да го сложа, пък ако има кой да чете ще нашише и ще каже дали ще го бъде или не.

6 коментара:

  1. Написах първата тема, пиша си и първия коментар! Ура, първи съм!

    ОтговорИзтриване
  2. Ти си си първенец,нищо ново.Ха,да ти е честит новият фейс,а аз обещавам,че ще пиша,но звучи малко като мечешка услуга-хем флудя,хем пиша адски безСмислици;)Всьо таки-ще

    ОтговорИзтриване
  3. Смех,мале;)Не си знам заглавието...

    ОтговорИзтриване
  4. Честито и от мен, супер е станало :)
    Що да не го бъде блога.. к'о му е :)

    ОтговорИзтриване
  5. Така като разглеждах блога(статистиките) и аз се замислих относно тоя въпрос. В момента си "нагласям" блог и се чудя, има ли смисъл. Еми май има. През _!_ ми е, че няма да пишат 100 човека(или повече), но пък важното е да има 1(един) поне, стига ми. Даже относно блоговете, не ме кефи особено да има много/непознати/случайни потребители. Надявам се да не звуча нагло или някак там... За масови обсъждания - форум, примерно.
    ===
    Куесчън: темите в блоговете "бъмпват" ли се някак? Един вид, аз ся както пиша в стара тема, потребителя как ше разбере, че тоя пост е актуален? :)

    ОтговорИзтриване
  6. Единия вариант някой да разбере, че поста е нов е да си е пуснал RSS на коментарите. Тия дни ще пусна и опция за абониране за тема. След като ти поставяш въпроса се замислям и за вариант в лентата в дясно да се видят последните N коментара (това ме подсеща, че в момента в статистиките твоя коментар е на 1-во място в топ 5). Относно блог-а и аз мисля така. Но все пак се случва да напишеш нещо, което може да доведе нови и непознати потребители чрез някоя търсачка... лошо няма. Да живеят блоговете!

    ОтговорИзтриване