сряда, 25 юли 2007 г.

вентилатоооооор

От три дни обикаляме и търсим голям вентилатор на стойка. Магазини като Техномаркет, Практикер и Днеси да го духат. Няма! Как няма беее?! Свършиха! Как ще свършат бееее?! Къв магазин си като в най-големите жеги ще ти свършат вентилаторите?! Баси идиотите!
Да живее малкото магазинче на Габровски. Между домакинските уреди втора употреба се намират и нови вентилатори с всички възможни екстри за подобна техника (три скорости, врътка се на 90 градуса и си има лампа ;-) ). Нищо, че ми дадоха две предни решетки за перката вместо една предна и една задна. Утре ще мина да поправим грешката.
Щях да забравя. Купихме си ново "легло". Един надуваем дюшек с размери на голяма спалня. Според описанието си е предназначен точно за спане. В кутията нямаше подходящ накрайник за помпа а с уста не се наемам да го надувам. Прахосмукачката спаси положението. Боднах тръбата от задната и страна, на изхода на въздуха, а диаметъра на тръбата съвпада почти идеално с този на вентила. Вечер се помпа, сутрин се спада (отново с прахосмукачката) и влиза в раклата. Мисля, че това е много готино решение за тясната квартира. Единственото притеснение се явява котака и гадните му навици да върти гуми и да буксува постоянно.

2 коментара:

  1. Много удобен дюшек :) Аз го ползвам в общежитието и спя на пода в летните месец - хем по-хладно, хем по-удобно от пружината ;()

    ОтговорИзтриване
  2. Стария дюшек косматия педерас го спука на няколко места. След половин час с дюшека под душа намерих и залепих 3 дупки но още спада. Въпреки, че от доста време не го ползваме, скоро си купихме нов, не заема никакво място и понякога влиза в употреба.

    ОтговорИзтриване