вторник, 6 май 2008 г.

тенис

Вчера си купихме ракети за тенис на корт и още днес ги сефтосахме. Определено съм доволен от това мисля да стане практика поне веднъж в седмицата. Избора на кортове във Велико Търново не е голям, да не кажа, че в момента знам само за един функциониращ - този до стадион Юнак. Намерих сайта на клуба, който го стопанисва и се свързах с хората. Наема на корта на час е 5 лева и "резервацията" става по телефона. Хубавото е, че има осветление и може да се играе вечер. Видях кортове на още едно място - до училище Емилиян Станев. Има 4 полета. В момента нямат опънати мрежи и казаха, че все още не функционират.

2 коментара:

  1. Функционират си (тези до Емо Станев де), но не знам, кой ги държи... Виждал съм хора да си опъват мрежа и да играят... ако искаш на път за вкъщи мога да мина от там да огледам за телефон нещо... или ако има някой да го питам направо... гледам че се поддържат иначе, обновиха ги след като построиха оня блок там...

    ОтговорИзтриване
  2. Бате, аз там питах едни хора от съседен магазин. Казаха, че още не се използва официално, келешите ритат там и можем да играем на наша отговорност ако си носим мрежа, но има вероятност да ни изгонят. В заграждението има една постройка, но още се строи, в нея има някакви кофи ;-) Ако научиш нещо повече свиркай!

    ОтговорИзтриване