вторник, 29 април 2008 г.

-14 кг

В последно време сам бях започнал да се плаша от теглото си и от трудностите, които изпитвам докато си завързвам обувките. Реших да се взема в ръце и преди два месеца започнах един много популярен напоследък режим на хранене. Мога да се похваля, че два месеца след началото на диетата вече съм 14 кг по-малко (от 93 на 79), от което съм много доволен. В момента възниква проблем с дрехите, понеже всички панталони, които до преди месец ми ставаха в момента успявам да сваля без да разкопчавам. Самия режим на хранене още не е завършил, но периода на сваляне на килограми беше до тук. Сега идеята е да успея да запазя резултата.

3 коментара:

  1. Ее бравос!
    Каква е диетата?
    Аз без да спазвам нищо от 92 паднах на 84, не знам как стана, но и при мен дънките почнаха да се тътрят под кецовете. :D

    ОтговорИзтриване
  2. Аз пък съм на мнение, че едно хубаво разделно хранене е сто пъти по-ефективно от каквато и да е диета. И по-приятно. Умерения спорт - също. Чудно е колко много приателки имам, които искат да 'отслабват' докато си хапват краставици пред телевизора. Тц, тц, ТЦ!
    А какви глупости съм чувал с "лунни" диети и подобни... В днешно време всеки може да си сложи 'д-р' пред името си и да продава книги на тъпи блондинки, които в 7 клас не са учели биология а са си лакирвали ноктите.

    ОтговорИзтриване