понеделник, 15 октомври 2007 г.

глупости

   Пак е понеделник и пак трябва да се бачка. Не че има нещо лошо. Гаден е само факта, че трябва да се става рано (7). Сутрин вече е студено и това още повече прецаква нещата. Аре да идва пак лятото че ми писна ;-)
   В петък вечерта поливката на първата заплата от новата работа мина добре. Без последици през нощта и на сутринта за едни и с леки такива за други. В крайна сметка всички са здрави (или поне така съдя по постовете в други блогове, MySpace профили и подобни). Тези, за който още нямам данни са в процес на издирване.
   Вчера сутринта ме изненадАха. Както си спяхме сладко и звънеца звъни. В тая квартира звънеца се използва само от инкасаторката дето обикаля да записва показанията на водомерите и съседа от горния етаж да се ежи, че пак съм му спрял на мястото - "Варненската кола долу твойта ли е". ВН не е Варна, ма викам, да, мойта е - това е друга тема. Важното е, че в 9 сутринта се звъни, не може да е тая за водата а и сега съм спрял на друго място - викам си "има нещо, ще отворя". Гледам през шпионката и нищо не виждам... още едва гледам. Чак като отворих вратата видях един голям.. човек и още един по-малък. Оказа се, че са приятели от Видин. Пропуснали отбивката за Габрово и налетели на нас. Деня мина бързо и даже мога да се похваля с първото си монтиране на car-audio. Всичко мина успешни и накрая даже засвири.
   Усещам, че започвам да пиша глупости, само колкото да не се захвана за работа и за това ще спра до тук. Глупости.

2 коментара:

  1. Хахах, явно на всички уикенда е минал Различно. :)
    Верно трябва да се работи вече... че кое време стана. :D

    ОтговорИзтриване
  2. ooooo:)a pri men sedmicata zapo4na sladko i veselo-s rom4e:P :)))))))))

    ОтговорИзтриване