петък, 27 февруари 2009 г.

прикачени файлове в Google Mail

Днес случайно открих много готина екстра на мейла на Google. При изпращане на повече от един прикачени файлове вече не е необходимо да ги прикачвам един по един. При натискане на Attach a file веднага се отваря прозорец, от който да се избере файл. В този прозорец мога да избера файловете които искам (с Shift или Ctrl) и след натискане на Open избраните файлове политат. Даже вече си имат и прогрес барове. За да се възползва човек от тая екстра трябва да има инсталиран Flash player.

петък, 20 февруари 2009 г.

снежок





Така днес полицаите в Търново помагаха на гражданите... като спират джипките на единствената пътека в снега, от която можеш да се добереш до тротоара. Много е приятно да ходиш 50-100 метра по улицата покрай движещите се коли и автобус до следващата пътека, от която можеш да се качиш на тротоара.

Докато снимах чичко полицай даже дойде до мен с думите "Имаш мерак да снимаш колата?!" Само казах "Да", щракнах и си заминах.

Като гледам явно тук не важат и правилата за паркиране в кръстовище.

вторник, 17 февруари 2009 г.

мишоци

Да му еба майката...
мишоците платиха, постът е изтрит...

понеделник, 9 февруари 2009 г.

статистика от sportal.bg

Евала на sportal.bg. Двата спортни сайта, които следя са gong.bg и sportal.bg. Днес бях много приятно изненадан от втория. Пуснаха нов статистически модул... супер са!
Вижте тук.